Vandaag open tot 18:30u | Bereikbaarheid
|
Terug naar overzicht

Dit was ALL FOR GREEN in april

In het kader van ALL FOR GREEN, organiseerden we in april tal van leuke initiatieven. We lieten ons niet tegenhouden om onze bezoekers te insprireren tot duurzame keuzes. In de modestad Antwerpen organiseerde Grand Bazar Antwerp een ambitieuze kledinginzamelactie. Het resultaat mocht er zijn, heel wat mensen dropten hun zakje aan onze muur en als beloning voor deze bijdrage kregen ze een plantje tijdens het Antwerp Fashion Weekend.

Niet alleen de donateurs van kledij, maar ook wie meewerkte om van onze wensvleugels een heuse creatie te maken, kreeg een plantje. In totaal maakten we zo 300 mensen blij met een groen gebaar.

Heb je onze WINGS FOR CLIMATE al gezien? Je kan ze nog bekijken tot 3 mei. Kom gerust jouw selfie nemen.

Bezocht je ook het naai-atelier? Dan heb je vast en zeker gezien hoe de cursisten van Encora volwassenonderwijs aan de slag gingen met gedragen jeanskledingstukken. Ze creëerden een leuke emmerhoed en toonden dat je zoveel meer kan met gedragen textiel. Wil je zelf aan de slag? Ontdek alle opleidingen van het stedelijk volwassen-onderwijs: https://cvoencora.stedelijkonderwijs.be/

Deze leuke acties kwamen tot stand met de medewerking van Soul15 en de Kringwinkel: https://www.kringwinkel.be/

© 2024 - Grand Bazar | Privacy Policy | Cookie Policy
Webdesign Webit