Nu gesloten | Bereikbaarheid
|
Terug naar overzicht

Draai & Win

Grand Bazar Antwerpen organiseert deze eindejaarsperiode een leuke winactie “Draai & Win“. Deze winactie loopt van 8 december 2023 (10 uur) tot en met 23 december 2023 (17 uur). Iedereen ouder dan 16 jaar mag meedoen, zolang je maar een geldig kassaticket kunt laten zien.

Dit kassaticket krijg je bij een minimale uitgave van 20 euro in één van de winkels van GBA tussen 10:00 uur op 8 december en 17:00 uur op 23 december.

Op de dagen van het evenement, die je kunt vinden op de poster, mag je één keer aan het rad draaien als je een geldig kassaticket kunt laten zien. Dit kassaticket wordt afgestempeld bij een geldige deelname. Alle prijzen die je kunt winnen zijn niet inwisselbaar en kunnen ook niet geruild worden.

Maak bovendien kans op een reischeque t.w.v. 250 euro bij TUI

Elke deelnemer maakt bovendien kans op de hoofdprijs van 250 euro, uitgegeven in de vorm van een TUI-reischeque. Een onschuldige hand zal de winnaar van deze hoofdprijs kiezen uit alle deelnemers. Het management van GBA zal de winnaar persoonlijk op de hoogte brengen op 5 januari 2024.

Let op: om deze hoofdprijs te winnen moet je minstens 18 jaar oud zijn.

Als je de gelukkige winnaar bent, moet je de hoofdprijs persoonlijk komen ophalen bij GBA op een afgesproken tijdstip. De reischeque, de hoofdprijs, is alleen geldig bij TUI in GBA.

Dus waar wacht je nog op?

Doe mee en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van deze geweldige prijzen! Kom deze eindejaarsperiode shoppen in Grand Bazar Antwerp en scoor de leukste cadeautjes!

Lees het volledige wedstrijdreglement.

© 2023 - Grand Bazar | Privacy Policy | Cookie Policy
Webdesign Webit