Vandaag open tot 18:30u | Bereikbaarheid
|

Winkels

Terug naar overzicht

Leffi d'Anvers

Vijf jonge onderneemsters bundelen de krachten deze zomer met de pop-up store Leffi d’Anvers (kort voor Les filles d’Anvers) in Grand Bazar Antwerp aan de Groenplaats. Deze gepassioneerde meiden startten elk apart hun bedrijf, van juwelen tot fashion tot kamerplanten, het blijkt al snel duidelijk dat deze onderneemsters barsten van de creativiteit. Anno 2022 gaan start-ups en sociale media hand in hand en laat dit dan ook de plek zijn waar ze elkaar hebben ontmoet. Online volgden ze elkaars verhaal en toonden de nodige support. Hoe leren mensen mijn brand kennen? Hoe leer ik mijn klanten kennen?… Met een klein budget besloten de meiden om de krachten te bundelen om deze zomer uit te pakken met Leffi d’Anvers in Grand Bazar Antwerp.

Meet the girls / brands

Passero Jewels

Passero Jewels is het alter ego van de 22-jarige Margot Verhille (TikTok fenomeen én studente bio-ingenieur). Met haar passie voor juwelen wil ze jonge mensen inspireren en zo een positieve stempel drukken op het leven. Leef je leven en ga voluit voor je dromen!
Website | Instagram

Ikiru_fashion

Margaux en Noury, 2 jonge dames met een grote passie voor mode lanceerden Ikiru, een nieuw en jong modemerk dat meer diversiteit in de modewereld wil brengen. Hun doel is om een ​​plek te creëren waar niemand wordt gediscrimineerd op basis van uiterlijk.
Website | Instagram

Allegra Antwerp

Allegra Antwerp is in januari 2022 opgericht door Tieghan-Allegra Lorriper. Naast paardrijden is haar passie anderen helpen en er zijn voor hen. Dit heeft ze doorgetrokken in haar bedrijf en heeft ze zo positieve quotes ontworpen die gespiegeld zijn. Het is belangrijk voor haar dat de klant de quote zelf kan lezen in de spiegel, er kracht uit vind en gewaardeerd voelt. Allegra Antwerp is de eerste in Antwerpen die sweaters verkoopt met gespiegelde quotes. Zoals haar slogan het zegt always trust your instinct. Instagram

EYBE Custom

Instagram

© 2023 - Grand Bazar | Privacy Policy | Cookie Policy
Webdesign Webit