Vandaag open tot 18:30u | Bereikbaarheid
|

Winkels

Terug naar overzicht

Leffi d'Anvers

Vijf jonge onderneemsters bundelen de krachten deze zomer met de pop-up store Leffi d’Anvers (kort voor Les filles d’Anvers) in Grand Bazar Antwerp aan de Groenplaats. Deze gepassioneerde meiden startten elk apart hun bedrijf, van juwelen tot fashion tot kamerplanten, het blijkt al snel duidelijk dat deze onderneemsters barsten van de creativiteit. Anno 2022 gaan start-ups en sociale media hand in hand en laat dit dan ook de plek zijn waar ze elkaar hebben ontmoet. Online volgden ze elkaars verhaal en toonden de nodige support. Hoe leren mensen mijn brand kennen? Hoe leer ik mijn klanten kennen?… Met een klein budget besloten de meiden om de krachten te bundelen om deze zomer uit te pakken met Leffi d’Anvers in Grand Bazar Antwerp.

Meet the girls / brands

Passero Jewels

Passero Jewels is het alter ego van de 22-jarige Margot Verhille (TikTok fenomeen én studente bio-ingenieur). Met haar passie voor juwelen wil ze jonge mensen inspireren en zo een positieve stempel drukken op het leven. Leef je leven en ga voluit voor je dromen!
Website | Instagram

Ikiru_fashion

Margaux en Noury, 2 jonge dames met een grote passie voor mode lanceerden Ikiru, een nieuw en jong modemerk dat meer diversiteit in de modewereld wil brengen. Hun doel is om een ​​plek te creëren waar niemand wordt gediscrimineerd op basis van uiterlijk.
Website | Instagram

EW Bracelets

Have you met Emma? Emma is de jongste onderneemster van Lèffi d’Anvers, studente multimedia en uitermate creatief. Ze ontwerpt zelf juwelen en staat in voor het artwork van EW Bracelets. Leuke en trendy juweeltjes? EW Bracelets! Website | Instagram

DAU Plants

Het idee van Dau bloeide op uit de passie van Kaat Thijs. Met ontelbaar veel kamerplanten in huis en een ondernemingszin, heeft zij het risico genomen om haar passie en werk te combineren.
Website | Instagram

© 2022 - Grand Bazar | Privacy Policy | Cookie Policy
Webdesign Webit